Thursday, April 28, 2011

~Ouh My Dear.. Ouh My Honey Dew !~

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamu'alaikum wbt...

Entry kali ni aku nak bercerita tentang seseorang..
Tapi entry aku takkan panjang..
Cerita sikit-sikit cukup la ye..
Aku nak cerita tentang wanita ni..



Siapa ni ?? Hehe..
Nama dia Wan Suriati Wan Hassan..
Lahir pada 03 October 1970..
Dilahirkan, membesar dan bersekolah di Kelantan Darul Naim..
Anak sulung dari 9 adik beradik..
Berusia 41 tahun untuk tahun ni..
Bekerja di Celcom Axiata..
Tinggal di Taman Melewar Gombak..
Ibu kepada 2 orang anak lelaki dan 2 orang anak perempuan serta seorang lagi yang bakal lahir.. InsyaAllah..
Maknanya sekarang ni tengah pregnant la..
Dengar-dengarnya anak perempuan.. Mesti comel.. Huhu..
Tak sabar nak tengok muka baby tu..
Err... Tak bleh cerita banyak-banyak..
Cukup kat sini je..
Siapa ni ??
Jeng..jeng..jeng !! Hihi..
Urmm.. Ini la My Honey Dew..
Aku panggil dia Kak Su..
Cantikkan ?? Sweet sangat gambar ni..

**Urmm.. agak-agak bila aku 40-an nanti.. Muka aku maintain macam sekarang ni jugak ke ??**

-AkU-
Syurga Addin...
20:00 malam...

2 comments:

  1. eleh. ni mesti cakap sambil mata ke atas, tangan ke dada kann??? =P

    ReplyDelete
  2. err.. komen yg anda tunggu telah ditamatkan perkhidmatannya.. terima kasih.. kehkeh !!

    ReplyDelete