Wednesday, April 13, 2011

~Papa dan Mantera Anjasmoro !!~

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamu'alaikum wbt...

Sebenarnya aku nak tulis entry ni hari Khamis yang lepas..
Atau paling lewat pun hari Jumaat..
Tapi disebabkan tahap kemalasan dan sebab-sebab yang lain..
Maka tertangguh la entry kali ini..
Tak kisah la kan.. Janji aku tulis jugak..
Oke.. Actually, aku nak cerita pasal papa aku..
Seperti yang pernah aku ceritakan.. papa aku seorang pelakon..
So, hari Khamis yang lepas ada la keluar lakonan papa aku dalam cerita Mantera Anjasmoro..
Papa aku dapat watak yang boleh tahan jugak..
Ouh.. Aku nak cerita jugak..
Masa papa aku berlakon cerita ni..
Waktu nak make up muka papa aku yang macam hantu sebelah muka tu..
Aku tengok gak time tu.. Diorang make up papa aku kat Taman melawati.. Depan Damai Hospital.. Kat parking tu.. Aku pi situ nak ambik adik-adik dan mama aku datang rumah..
Pasal dari pukul 8 pagi diorang duk kat situ..
Papa punya scene pulak pukul 12 kalau tak silap..
Tercabut kepala nak tunggu papa aku habis shoot untuk hari tu..
Huhu.. Ternampak la jugak Fauziah Gous ni..
Boleh la tahan.. Tapi kurus giler.. Macam tak makan je minah ni.. Haha..
Tapi tak sempat ambik gambar papa masa tu.. Nanti make up artist tu kata aku jakun la pulak kan !!
So, kitorang terus balik kat rumah aku..

*Tu tangan papa aku la tu..

*Haha.. Ni la papa aku.. sape-sape yang tengok citer tu tau la..

*Wohooo !! Close up sikit !!

*Landing sebelah Fauziah Gous !! Huhu..

*Antu tu tengah duk pusing kepala papa aku.. Seram la konon ! Kehkeh !!

Gambar tak berapa cantik sebab snap guna phone je..
Tak kira la kan.. Janji nampak la jugak muka papa aku..
Hehe.. Selamat menonton !!

**Banyak kali aku mintak papa nak berlakon.. Jadi extra pun boleh la.. Papa tak bagi.. Huhu..**

-AkU-
Syurga Addin...
15:07 petang...

4 comments:

  1. urrmmm itulah rupanya papa cik oli kita yer...urrmm aine mmg tgk cite tu...;)

    ReplyDelete
  2. Yea.. itu la papa saya.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. hahaha..uptownmummy! tu papa saya juga! hahahaha~

    ReplyDelete
  4. ahhhh !! nyibuk la lu !! pi la buat entry sendiri.. suka enter frame kat entry gua.. kehkeh !!

    ReplyDelete